Bute REVINE si promite spectacol: "Am avut momente proaste, dar acum sunt increzator" Adversarul lui Bute a refuzat testul antidoping:

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Noiembrie 2013, 12:05
Data actualizarii: Vineri 01 Noiembrie 2013, 22:48

►Ninja vs Europa! Trei romani se bat cu centurile negre, duminica 19:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Lucian Bute spune ca a trecut prin momente grele din cauza accidentarii pe care a suferit-o insa vrea sa isi bucure fanii si sa castige meciul cu Jean Pascal.

"Din cauza accidentarii, nu puteam sa lovesc. Insa de atunci am fost in cantonament in Europa, timp de trei saptamani, in Pirinei. A fost un antrenament fizic bun. Sunt multumit ca am sansa sa urc in ring la 18 ianuarie. Am mult respect pentru Jean. El a vorbit mult, inca vorbeste mult, dar pentru mine asta nu este o problema. Imi vad de treburile mele. Sunt mereu in sala si in timp ce el vorbeste pe retelele de socializare eu ma antrenez. In 18, imi voi face datoria. Imi voi bucura fanii. Am avut momente proaste, dar acum sunt mai puternic si mai increzator. Sunt constient ce trebuie sa imbunatatesc. Vreau sa fiu la nivel maxim", a spus Bute.

Vor face teste antidoping
Potrivit lapresse.ca, Bute si Pascal au precizat ca s-au inteles pentru a fi supusi unor teste antidoping ce vor fi efectuate de Agentia Mondiala Antidoping. Pascal a spus ca nu a vrut ca testele sa fie facute de VADA, o agentie specializata in testele voluntare, precizand ca aceasta este prea apropiata de cei de la InterBox.

Lucian Bute ar fi trebuit sa boxeze cu Jean Pascal la 25 mai, dar meciul a fost amanat pentru 18 ianuarie 2014, dupa ce pugilistul roman a fost operat.

Bute (31-1, 24 KO) a pierdut in mai 2012 centura IBF la supermijlocie si a mai luptat intr-un singur meci, cu rusul Denis Gracev, in noiembrie 2012.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!