SOC in box! Unul dintre cei mai mari campioni din ultimii 20 de ani a fost pozat in timp ce priza cocaina! SCANDALUL care ii distruge cariera:

de la hoya Pacquiao Box
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Septembrie 2013, 17:45
Data actualizarii: Luni 23 Septembrie 2013, 18:05

Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Oscar de la Hoya, unul dintre cei mai mari campioni din ultimul deceniu in box, a intrat intr-un scandal imens! Retras in 2009 dupa meciul pierdut cu Pacquiao, De la Hoya a fost surprins in timp ce priza cocaina la o petrecere din Las Vegas! Deocamdata, pozele cu acel moment nu au fost facute publice intrucat acestea urmeaza sa fie vandute catre cine va licita cel mai mult.

Cei de la TMZ sustin ca au vazut pozele respective si arata ca adictia fostului boxer a scapat de sub control! Momentul a picat cum nu se poate mai prost pentru De la Hoya - el era promotorul meciului dintre Mayweather - Canelo. El s-a internat insa la o clinica de dezintoxicare cu doar 4 zile inainte de acel meci. Reprezentantii mexicanului nascut in SUA nu au oferit niciun comentariu pe acest subiect.

Oscar de la Hoya a luptat in 45 de meciuri in cariera de profesionist, castigand 39 (30 prin KO). El a castigat medalia de aur la Barcelona in 1992.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!