Un roman l-a SPULBERAT pe Mayweather! A fost numarat si credea ca totul s-a TERMINAT pentru el! Poveste incredibila

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Ianuarie 2014, 06:50
Data actualizarii: Marti 28 Ianuarie 2014, 01:25

► Unii zic ca n-o sa mai avem altul ca el in tenis. Poate Halep? ION TIRIAC, marti de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!

Marele Mayweather a fost pus la pamant de un roman. Nu e gluma. S-a intamplat la mondialul din '95, cand nasul si cu finul au speriat Berlinul. Vastag si Doroftei s-au intors cu aurul de la Berlin, dar Marian Leondraliu a ramas in istorie pentru meciul de poveste cu Mayweather.

Marian Leondraliu e romanul care a dat de pamant cu Mayweather la mondialul de box din '95. Mayweather s-a ridicat si a castigat la limita. "Am fost furat" isi aminteste Leondraliu.

"La primul contact, l-am pus jos. El a ascultat numaratoarea de jos, iar tot meciul am alergat dupa el. Sunt foarte mari interesele la campionatele astea, iar acolo nu valoarea conteaza. Banul conteaza", spune Leondraliu.

In '95, Leondraliu era vedeta, nu Mayweather. Nici n-a vrut sa-si studieze adversarul. Leondraliu a ratat sansa sa-si ia revansa. A fugit de la lot.

"As ramane daca ar fi sa dau timpul inapoi. N-as mai fugi. Aveam 25 de ani. Nu zic ca nu aveam minte, dar am gandit foarte, foarte repede", isi aminteste fostul pugilist.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!